WIE WIJ ZIJN

ROYMAN EA

Royman helpt als engineeringsbureau haar klanten met het oplossen van vraagstukken binnen de automotive, landbouw, industriële automatisering en machinebouw. Of dit nu een agrarische zaairobot is of een assemblagemal voor een technisch halffabricaat. Wij bouwen graag aan het beste resultaat! Om deze vraagstukken op te lossen werken wij nauw samen met de klant en geloven wij dan ook dat goede communicatie en het doorgronden van de klantwens dé sleutel is tot een succesvol eindproduct. 

 

De engineers van Royman zijn gemotiveerd om te innoveren en krijgen daar ook de maximale ruimte voor. Het team van Royman bestaat uit bouwers, kenners en doeners met één gezamenlijke missie: het creëren van de beste innovaties doormiddel van samenwerking en communicatie met alle betrokkenen. 

ONZE WAARDEN

KLANTGERICHTHEID

De klanten van Royman staan centraal. Wij zorgen hiervoor door een snelle dienstverlening te verzorgen,  spoed service aan te bieden, eerlijk en open te communiceren over prijs en levertijd en ten alle tijden de beste oplossing te bieden.

COMMUNICATIE

Communicatie met onze opdrachtgever en binnen ons team zorgt voor het snel en doelmatig oplossen van uw vraagstuk

 

INNOVEREN

Innoveren begint bij de mindset om vraagstukken beter en anders te willen oplossen. Dit doen wij door onze ervaring binnen verschillende vakgebieden te combineren en te werken met een jong team.

WAT WE DOEN

COMPLEXE IDEEËN ZO SIMPEL MOGELIJK OPLOSSEN

Ons team gelooft dat de oplossing van een engineering vraagstuk alleen te realiseren is wanneer dit vraagstuk volledig doorgrond wordt. Daarom werken wij met het zogenaamde design thinking proces om zo het beste inzicht te krijgen in wat onze opdrachtgevers voor eindresultaat beogen.

 

Hieronder zijn alle stappen te zien die wij nemen bij het oplossen van uw vraagstuk:

RESEARCH THE PROBLEM (1).png